Érdekes küldötmény
Správa o tom, že gróf Ladislav Széchényi si dal doviezť do svojho poľovného revíru v obci Blatné Remety (Vyšné Remety ?) 4 kusy amerických turov a 7 kusov jeleňov. [Pravdepodobne ide o Blatné Remety. Obe obce patrili panstvu Michaloviec a Jasenova, ale gróf L. Széchenyi mal kaštieľ v Strážskom, ku ktorému je bližšie obec Blatné Remety]