Értesités
Oznam o tom, že v Humennom si zriadil obchodník sdrevom Šalamon (Salamon) Rosenberg sklad stavebného dreva a latiek v apríli 1909. Sklad sa nachádza v dome Dávida Friedmana za železničným mostom.