Huszonöt éves jubileum
Správa o tom, že riaditeľ-učiteľ židovskej ľudovej školy v Humennom Samuel (Samu) Lengyel oslávi 27. 06. 1909 pracovné jubileum (25 ročné). Prípravné práce na túto oslavu začal predseda školskej stolice Dr. Ervín (Ervin) Moskovics.