Búcsú estély
Správa o rozlúčkovej slávnosti s úradníkom okresného súdu v Humennom Štefanom (István) Sztankó pri jeho odchode do dôchodku. Menovaný odpracoval 37 rokov. Banket sa konal v Humennom 1. 05. 1909.