A homonnai felső kereskedelmi iskola éretségi biztosa
Správa o tom, že za maturitného komisára bol ku vyššej obchodnej škole v Humennom pre školský rok 1908/1909 vymenovaný docent právnickej akadémie zo Sárospataku Dr. Sándor Szabó.