A közpönti járás érdekében
V júni 1914 bolo zvolané verejné zhromaždenie obyvateľov Rimavskej Soboty, aby podporili zriadenie slúžnovského úradu v Rimavskej Sobote. [Rimavskosobotský okres mal svoj slúžnovký úrad v Hnúšťach. Pozri Štatistiku r. 1914, s. 111].