A róm. kath. elemi fiuiskola...
Záverečné skúšky v Rímskokatolíckej ľudovej chlapčenskej škole v Rožňave sa budú konať 18. a 19.06.1914. Slávnostné ukončenie školského roku 1913/1914 bude dňa 20.06.1914.