Egy tisztes matrónánk ünneplése
Vdova Fábry Károlyné, bývalá predsedníčka Dobročinného ženského spolku v Rožňave oslávila 12.06.1914 80. výročie narodenia. Pri tejto príležitosti jej zablahoželala delegácia Dobročinného ženského spolku v Rožňave na čele s predsedníčkou Etelkou Vargovou.