Miniszteri biztos
Správa o zmene na miesto komisára k maturitným skúškam na vyššej obchodnej škole v Humennom v školskom roku 1908/1909. Ministerstvo vymenovalo za maturitného komisára Aladaára Siposa, tajomníka Košickej obchodnej a priemyselnej komory. [Sipos bol vymenovaný na miesto ohláseného Szabóa.]