Zárovizsga Méhesfalván
Kladná správa o záverečných školských skúškach, ktoré sa konali pri gréckokatolíckej ľudovej škole v Pčolinom v máju 1909. Na žiakoch sa odzrkadľuje kladný vplyv Emila Biharyho a jeho inšpekcií pretože aj rudínske deti hovoria a recitujú mađarsky.