Tavaszi mulatság
Správa o pripravovanej tanečnej zábave, ktorej organizátorom je Humenská štátna meštianska a vyššia obchodná škola. Hlavnými organizátormi sú riaditeľ školy Alex (Elek) Cseh a profesor školy Jozef (József) Katzer.