Halálozások
Správy o úmrtiach: Duchovný Ondrej (Andor) Réthy, senior evanjelickej reformovanej cirkvi bol pochovaný 12.06.1914 vo Veľkom Blhu. Zomrel po dlhej chorobe v mužnom veku. Bol hlavným zapisovateľom gemerskej evanjelickej reformovanej cirkvi. Bodor Istvánné, rod. Rozália (Róza) Kriston Tóth bola pochovaná 16.06.1914 v Rimavskej Sobote.