Főiskolai ösztöndij
Bývalý študent Katolíckeho hlavného gymnázia v Rožňave - Pavol (Pál) Káposztás, vynikajúci študent Uhorskej kráľovskej banskej a lesníckej vysokej školy v Banskej Štiavnici získal 600-korunové štipendium v júni 1914.