Rozsnyófürdő megnyitása
Informácie o vybavení kúpeľov bazénom, parnými kúpeľami a odborným personálom. Harmonogram premávania kočiarov 4-krát denne v oboch smeroch. Od 28.06.1914 vždy v nedeľu poobede živá hudba Ernesta (Ernő) Bariho. Vstupenka-permanentka do kúpeľov stojí 9 korún.