Városi gyülés
Mestské zastupiteľstvo na svojom zasadnutí dňa 10.06.1914 sa zaoberalo o.i. vybudovaním brehov rieky Drázus, prerokovalo stanovy kominárov, zakúpenie stroja na čistenie mestských ulíc, uloženie peňazí sirotskej stolice do peňažného ústavu, prerokovalo stanovy túrorského úradu.