A gömöri ref. egyházmegye uj esperese
Správa o priebehu voľby dňa 2.06.1914: Oproti zvolenému kandidátovi sa uchádzali o miesto seniora - Ján (János) Duzsa, kňaz z Plešivca získal 7 hlasov, Ondrej (Andor) Réti z Balogu 6 hlasov, Martin (Márton) Buzi zo Štrkovca 3 hlasy, Ladislav (László) Réz z Rožňavy 1 hlas. Zvolený bol Štefan (István) Czinke palóczi, evanjelický reformovaný kňaz z Rimavskej Soboty.