Orvosok és gyógyszerészsek gyűlése
Spolok lekárov a lekárnikov Gemersko-malohontskej župy (Gömörmegyei orvosok és gyógyszerészek egyesülete) zasadal v Rožňave dňa 4. 06. 1914. MUDr. Jozef (József) Sigmund mal prednášku o prevedených chirurgických zákrokoch v Župnej verejnej nemocnici v Rimavskej Sobote. Rokovanie viedol podpredseda spolku MUDr. Dezider (Dezső) Pósch.