Tanitónők áthelyezése
Správy o zmenách na učiteľských postoch: Mária Tóth, učiteľka na Štátnej ľudovej škole v Štítniku bola preložená v júni 1914 do Diósgyőru v MR. Henrieta (Henriette) Kozák bola preložená zo Štátnej ľudovej školy v Jelšave do Sabinova.