Zemplénvármegyei tanitóegyesület szinnai köre...
Referát zo zasadania sninského kruhu Zemplínskeho spolku učiteľov v Snine 26. 05. 1909. Zasadanie začal súčasný predseda kruhu Július (Gyula) Horváthy, riaditeľ-učiteľ obecnej školy. Po schôdzi bol slávnostný obed s prípitkami. Prehľad príhovorov.