A tüzoltók éjjeli szolgálata Homonnán
Správa o tom, že súčasný náčelník Humenského dobrovoľného hasičského spolku Jozef (József) Katzer zaviedol nočné služby členov spolku v Humennom v júni 1909. Sám vykonáva ich kontroly.