Bérmálás
Správa o priebehu udelenia sviatosti birmovania rožňavským biskupom Ľudovítom (Lajos) Balásom sipekim na Turíce roku 1914 v Rimavskej Sobote. V jeho sprievode boli aj Štefan (István) Dittel, pápežský komorník a tajomník bikupského tribunálu Dr. Július (Gyula) Privitzky.