Személyi hirek
Stručné správy o najaktuálnejších udalostiach: Biskup Ľudovít (Lajos) Balás sipeki odchádza udeliť sviatosť birmovania do Rimavskej Soboty. Na kontrolu geologických prác v Dobšinej a Spišskej Novej Vsi pricestuje v máji a júni 1914 univerzitný profesor a zamestnanec Zemepisného inštitútu z Budapesti (MR) Dr. Ľudovít (Lajos) Lóczy. Na návštevu františkánskeho rádu v Rožňave pricestuje predstavený rádu Anton (Antal) Ungváry.