Pénzügyi áthelyezések
Správy o preložení finančného kontrolóra Jána (János) Asztalosa z Rimavskej Soboty na bližšie neurčený finančný úrad v Oradei (RO). Finančný revízor Viktor Volkó ukončil svoje pôsobenie v Jelšave na Finančnej inšpekcii a v júni 1914 začal pracovať na novom pôsobisku v Rimavskej Sobote.