Sorozások
V Revúcej bolo vybraných z 19 prihlásených 8 miestnych a 1 cudzí mládenec dňa 21.08.1912. Predsedom komisie bol Dezider (Dezső) Mihalik. V Jelšave sa odvody konali 23.08.1912: v prvej vekovej kategórii bolo z 24 odvedených 14, v druhej vekovej kategórii z 18 boli odvedení 10 a v tretej vekovej kategórii zo 16 vybrali 8 mládencov. V komisii zasadali vojenskí zástupcovia Hauser a Vaczulik, za mesto Gustáv (Gusztáv) Basilidesz.