A jolsvai takarékpénztár
Správa o priebehu mimoriadneho zhromaždenia Sporiteľne v Jelšave, ktoré sa konalo dňa 24. 08. 1912. Účtovníkom bol zvolený Vojtech (Béla) Muránsky a predsedom riaditeľskej rady Dezider (Dezső) Mihalik.