Búcsúvacsora
Karol (Károly) Piroska, hlavný organizátor rozlúčky s učiteľom-riaditeľom Štátnej ľudovej školy v Jelšave Jozefom (József) Poltzom, pripravuje rozlúčkovú večeru v areáli revúckych kúpeľov na deň 24. 08. 1912. Členovia meštianskeho čítacieho spolku v Jelšave budú písomne pozvaní.