Rákóczi ünnepély
Úvodný prejav predniesol riaditeľ Katolíckeho vyššieho gymnázia v Rožňave Kluž Eugen (Kolos Jenő) Kiss, hudbu obstaral Ernest (Ernő) Bari, slávnostnú báseň napísal a predniesol profesor Mikuláš (Miklós) Komoróczy. Zisk z podujatia pôjde na dobročinné ciele.