Meghivó - Az igazgatóság
Riaditeľstvo Jelšavskej sporiteľne, účastinnej spoločnosti dňa 25.07.1912 zverejnilo pozvánku na mimoriadne valné zhromaždenie svocich akcionárov. Uskutoční sa 24.08.1912. Na programe je voľba členov výboru, hlavného účtovníka a ďalších členov.