Hivatalvizsgálat
Správa o tom, že na poštovom úrade v Humennom prebehla kontrola, ktorú vykonal tajomník pôšt a telegrafov, obvodný komisár István Balog v dňoch 12.-13.06.1909. Výsledky práce na tunajšej pošte sú hodnotené kladne.