Korházunk választmányának kiegészitése
Správa o tom, že na zasadaní Zemplínskej župy rozhodli dňa 14. 06. 1909, že predstavnestvo verejnej nemocnice v Humennom bude doplnené. Na tieto uvoľnené miesta vymenovali právnika Alexandra (Sándor) Dicka a evanjelického reformovaného [kalvínskeho] farára Alexandra (Sándor) Böszörményiho. Obaja menovaní pôsobia v Humennom.