Az érdem jutalma
Správa o tom, že Štefan (István) Gosztonyi, slúžny zo Szerencsu (HU), ktorý viac rokov pôsobil v okrese Humenné bol na zasadnutí župného úradu povýšený do hodnosti "slúžny 1. triedy".