Évzáró vizsgálat a róm. kath. iskolában
Správa o tom, že rímskokatolícka ľudová škola v Humennom usporiada koncoročné záverečné skúšky v dňoch 21.-24. 06. 1909. Na skúšky sú pozvaní všetci rodičia a záujemci.