Kápolna épités
Počas prázdnin v júli a auguste 1914 sa má prestavať kaplnka Biskupského seminára v Rožňave. Architektonické plány vyhotovil Július (Gyula) Schmidt z Budapest (MR). Stavbu bude realizovať rožňavský stavbár Jozef (József) Szleboda.