Esperes beiktatás Rimaszombatban
Evanjelický reformovaný kňaz, cirkevný spisovateľ Štefan (István) Czinke palóczi bol dňa 18.06.1914 v Rimavskej Sobote slávnostne uvedený do funkcie seniora gemerskej evanjelickej reformovanej cirkvi.