Körlevél
V júni 1914 vyšlo tlačou 11 číslo pastierskeho listu rožňavského diecézneho biskupa Ľudovíta (Lajos) Balása sipekiho. Najviac pozornosti sa venuje kantorskému kurzu, ktorý prebiehal v Lipovníku. Informuje aj o zmenách na postoch kňazov na farách v diecéze rožňavskej.