Rendjelviselési engedély
Synovec rožňavského biskupa Jozef (József) Balás sipeki dostal povolenie nosiť rytiersky kríž - taliansky Rad železnej koruny, kotrý mu v júni 1914 udelil kráľ. Pracoval na Ministerstve poľnohospodárstva v Budapesti (MR).