Kántortanfolyam Hárskuton
Na programe kantorského kurzu, ktorý sa uskutoční v Lipovníku v dňoch 19.-28.06.1914 sú tieto okruhy: gregoriánsky chorál, hra na organe, liturgia, pedagógia spevu, vedenie zboru, polyfónia. Prednášajú kňazi František (Ferenc) Tornyay, Štefan (István) Szendre - satmársky zbormajster a Imrich (Imre) Szendrei zbormajster zo Szabadky.