Személyi hirek
Správa o ukončení liečebného pobytu Imricha (Imre) Czibura, hlavného mestského právnika z Jelšavy, v Karlových Varoch. 18.07.1912 nastúpil svoj úrad v meste. Operná speváčka Mária Basilidesz, rodáčka z Jelšavy, členka budapeštianskej Népopery začala v júli 1912 svoju dovolenku pri rodičoch. V meste Bicsad v Rumunsku začal svoj liečebný pobyt bankový riaditeľ Sporiteľne v Revúcej Žigmund (Zsigmond) Szuhay szuhafői. [Pozri aj Forgon, M., s. 638 - 642].