Eljegyzéssek
Správy o zásnubách. Vojtech (Béla) Turcsányi z Rožňavského Bystrého sa zasnúbil s Karolínou (Karolina) Antalikovou z Revúcej. Bola dcérou Daniela Antalika z Revúcej. Pomocný notár zo Šávoľa Jozef (József) Kavecz sa zasnúbil s Teréziou (Tercsi) Ambrus zo Šivetíc. Bola dcérou vdovy Romhányi Ambrusné. Hlavný účtovník Michal (Mihály) Szomolnoky, ktorý bol zamestnancom Sporiteľne v Revúcej sa zasnúbil v júli 1912 s Máriou Ricotti zo Zvolena.