Személyi hirek
Podžupan Gemersko-malohontskej župy Gejza (Géza) Lukács a člen župného zastupiteľstva Ernest (Ernő) Wuffka pripravujú podpísanie hospodárskej zmluvy s mestskými priemyselnými podnikmi z oblasti colných poplatkov na železnici - v Revúcej dňa 26.07.1912. Predseda Sirotskej stolice v Rimavskej Sobote Barnabáš (Barna) Szakal navštívil Sirotský úrad v Revúcej dňa 26.07.1912. Vyjadril pochvalu s jeho vedením a činnosťou.