Személyi hirek
Správa o tom, že ku grófovi Alexandrovi Andrášimu (Sándor Andrássy) pricestoval na dlhšiu návštevu knieža Géza Odescalchi s manželkou a dvoma synmi Bélom a Lászlóm. [Odescalchi je starý veľkopanský italský rod, z ktorého sa vyvinula uhorská vetva]