Felmentett korházi alorvos
Správa o tom, že zástupca riaditeľa verejnej nemocnice v Humennom Vojtech (Béla) Balazs podal žiadosť o uvoľnenie z funkcie zo zdravotných dôvodov. Jeho odstúpenie prijal hlavný župan Zemplínskej župy.