Megvan a távbeszélő
Informácie o tom, že ministerstvo obchodu zaslalo koncom júna 1909 list slúžnovskému úradu v Humennom, že telefónne spojenie Humenného bude prostredníctvom telefónneho uzlu Sátoalajujhely, Streda nad Bodrogom, Pribeník, Sečovce, Vranov, Tovarné, Michalovce. Abonenti budú môcť medzi sebou voľne rozprávať. Jednorázové hovory budú spájané neobmedzene.