Tánctanitás
Správa o tom, že 5. 07. 1909 sa začne v Humennom tanečný kurz. Organizuje ho staručký učiteľ tanca Emil Glück, ktorý si pribral za spoločníka Ľudovíta (Lajos) Keszlera, učiteľa tanca, ktorý má už dobré meno vo viacerých mestách.