Harmincöt év után
Absolventi Katolíckeho hlavného gymnázia v Rožňave z roku 1879 sa stretli po 35-tych rokoch v priestoroch biskupského seminára v Rožňave. Pozdravil ich riaditeľ školy Kluž Eugen (Kolos Jenő) Kiss. Medzi spolužiakmi boli: Dr. M. Gőbl, kanonik z Rožňavy, F. Trunkó, major z Košíc, A. Wahlner, ministerský poradca z Budapesti (MR), Dr. I. Stromp, rožňavský advokát a ďalší.