A bolgár király magyar titkára
Správa o nekorektnom konaní tajomníka bulharského kráľa Ferdinanda Coburga v Muráni - Antona (Antal) Hikicsa ml. z Diosgyőru (MR), ktorý pracoval ako koordinátor stavebných prác v Muráni. Keď sa zistila sprenevera financií, tento človek ušiel do Ameriky. Kráľ však nepodal trestné oznámenie na súd.