Rozsnyófürdői hirek
Prehľad liečebných procedúr, ktoré ponúkajú železité kúpele v Rožňave-Čučme po otvorední sezóny v júni 1914. Spolok protestantskej mládeže v Rožňave pripravuje na koniec júna 1914 spoločenské podujatie. V prevádzke sú tenisové kurty. Kapela Ernesta (Ernő) Bariho zahájila svoje účinkovanie.