Értesités - Braun, Henrik
Oznam o tom, že zubný technik Henrich (Henrik) Braun sa presťahoval na Hlavnú ulicu v Humennom do domu Adolfa Fischa. Ambulancia je rozšírená vybavená modernými pracovnými pomôckami.