Faárverési hirdetmény
Oznam o konaní dražby - predaja lesa v katastri obce Adidovce, ktoréhop vlastníkmi sú rímskokatolícky úrad, Vyšný Hrušov a gréckokatolícka fara, Tölgyeshegy. Dražba sa koná pri obecnom dome v obci Adidovce 20. 07. 1909.