Gyermektelep Oláhpatakon
V kaštieli vo Vlachove zriadila grófka Eleonóra Andrássyová za podpory Krajinskej ligy na ochranu detí v Budapesti (MR) detské rekreačné stredisko. Deti tu strávia 2 mesiace v skupinách po 20-28 deetí. Vedúcim streidska je Arpád Füzesi, pedagóg zo Štátneho liečebno-pedagogického inštitútu v Budapesti.